Trattoria Buoni Amici staat bekend als “de Italiaan zonder pizza’s” in het centrum van Hoofddorp. Wij staan voor de verfijnde, traditionele Italiaanse keuken van nu, met natuurlijk de daarbij behorende gastvrijheid. Onze chefs (uit Vico Equense, Napels en Garfagnana, Toscane en Ostia, Rome) laten u genieten van de authentieke bereidingswijze van onze gerechten. Ervaar dat u bij ons niet te gast bent maar er gewoon bij hoort.Trattoria Buoni Amici is de harten aan het veroveren van mensen die liefde hebben voor de Italiaanse keuken. Gastvrijheid, authentieke gerechten en prachtige wijnen is waar Italië bekend om staat en dit kunt u terug vinden in onze trattoria .

Een heerlijke avond tafelen en genieten van de verfijnde eenvoud van gerechten onder het genot van een drankje. Wij kunnen u in een ongeforceerde ambiance een ware culinaire verrijking laten beleven. Gewoonweg genieten van authentieke streekgerechten die ‘a la minute’ worden bereid en met persoonlijke aandacht worden geserveerd. Een absolute aanrader is onze 'sorpresa dello chef', een meer-gangen verrassingsmenu bereidt door onze Italiaanse chefs. Onze trattoria heeft de privilege om over een volledig Italiaanse keukenbrigade te beschikken en dit proeft u! Tevens mogen de bijzondere wijnen ook genoemd worden, de selectie Italiaanse wijnen van onze trattoria is met veel zorg samengesteld en dit natuurlijk om de wijn-spijs beleving nog intenser te maken.

“Buoni Amici” betekent goede vrienden. Dit heeft voor ons een dubbele betekenis; we hebben met het realiseren van onze trattoria heel veel hulp gehad van vrienden en hebben zo een plek gecreëerd waar u samen met uw vrienden kunt genieten. Proef de Italiaanse traditionele keuken van nu en ervaar het bijzondere dat de zuidelijke keuken allemaal te bieden heeft….

A presto!
Famiglia Savarese-Komduur

Orari di apertura:
Martedì-Domenica: 16.00-22.00
Lunedì chiuso

  TRATTORIA BUONI AMICI Concourslaan 3
2132 Hoofddorp
olanda
+31235556923
trattoria@buoniamici.nl

ID ANTICONTRAFFAZIONE
N. 7378

Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala
Foto
ristorazione Grand Hotel Ortigia Grand Hotel Ortigia

...un servizio accurato e professionale
Foto
pizzerie Sapori Di Una Volta Locale caldo e accogliente, perfetto per feste, compleanni e cerimonie
Foto
ristorazione Osteria Tre Colli BAROCCO FU IL CIBO! E PUR DI QUALITA' E FRESCHEZZA.
Foto
ristoranti L'Impero Della Pizza

Pizzeria d’asporto e a domicilio fritti hamburger  e brioche