Authentic Italian restaurant and cocktail barLeggi l'intervista
ID ANTICONTRAFFAZIONE
N. 9046

Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala
Foto
ristoranti L'Ancora Ristorante Pizzeria

Wir haben für Sie geöffnet:
Dienstag - Samstag
von 18:00 Uhr bis 22:00 Uhr

An Sonn- und Feiertagen
von 12:00 - 14:30 Uhr und 17:00 - 22:00 Uhr
Montag ist Ruhetag


Foto
ristorazione Caffe' Del Tasso Dal 1476

Il Caffè del Tasso è tra i più antichi locali storici italiani!

Foto
ristoranti Divina Cucina Ristorante Italiano

Divina Cucina
in januari 2015 overgenomen door moeder (Adriana) en dochter (Gabriella) heeft zich ontpopt tot een Authentiek Italiaans familie bedrijf. Al 4 jaar zetten zij zich in om de echte Italiaanse smaken en gastvrijheid over te brengen, zoals deze in het zuiden van Italië bekend zijn.


Hoe het begon...
In 2005 heeft Adriana, samen met haar broer, de nodige ervaring opgedaan met Restaurant Montesanti aan het Vierwiekenplein. Destijds was Montesanti erg populair onder de liefhebbers van de Italiaanse keuken. Adriana had nooit gedacht dat zij 10 jaar later, samen met haar dochter, een nieuwe uitdaging aan zou gaan in Oud-Beijerland.

Chef-kok Tonio
Greco
De enige Italiaanse chef in de Benelux met de benoeming: Meester van de Italiaanse keuken. Zijn passie, fantasie en doorzettingsvermogen zijn ongelooflijk. Dagelijks zet hij zich in om zijn gasten unieke Italiaanse smaken te laten proeven, zoals deze daadwerkelijk horen.


Divina Cucina
Divina Cucina is gevestigd aan het Molenplein en zit in een uniek kenmerkend pand. Het is zo kenmerkend dat het logo van Divina Cucina erop is geïnspireerd. Het pand bestaat uit twee verdiepingen, beneden het restaurant en boven de pizzeria. De boven verdieping kan ook worden afgehuurd voor feesten en partijen. Divina Cucina beschikt over 2 terrassen, een mooi zijterras en een groot terras op het plein. In de zomer van 2019 wordt het plein gerenoveerd tot een gezellig horecaplein met meer groen. Dan kunnen onze gasten helemaal genieten van Italiaanse avonden in Oud-Beijerland.


Menu
Laat u verrassen! Onze specialiteit is het 4-gangen menu van de chef. Hierbij kiest u voor vlees, vis of vegetarisch... wij doen de rest! Een dagelijks wisselend menu bestaande uit traditionele antipasti, huisgemaakte pasta's, verse vis en vlees gerechten. Uw menu zelf samen stellen via de kaart? Geen probleem! De pizzeria bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een ruime keuze uit pizza's en pasta's. Reserveren en afhalen is hierbij mogelijk. Barolo, Brunello di Montalcino, Amarone, Valpolicella. Naast onze verse gerechten hebben wij een uitgebreide wijnkaart voor u samengesteld met uitsluitend Italiaanse wijnen.
Buon appetito!
Foto
ristoranti Da Scardone

Lun: Chiuso
Mar: 18:00 - 00:00
Mer: 18:00 - 00:00
Gio: 18:00 - 00:00
Ven: 18:00 - 00:00
Sab: 18:00 - 00:00
Dom: 12:00 - 15:00 / 18:00 - 00:00