DEBUG 1

Mijn naam is Jip van Putten. Ik ben in 1990 in Naarden geboren en in 1994 verhuisd naar Italië, waar ik 20 jaar ben blijven wonen.


Toen ik in 2014 terugkwam naar Nederland heb ik met mij ook de passie voor de Italiaanse keuken meegenomen. Wat ik meteen besefte, is dat er zeer weinig Italiaanse restaurants te vinden zijn die de gerechten voorbereiden op traditionele wijze zoals ze dat in Italië doen.


Het idee om de gerechten, zoals ik ze vele jaren heb gegeten en mee ben opgegroeid, aan tafel te serveren in Nederland is een droom geworden.


En dat is precies wat wij nu gaan doen bij La Casina! Met mijn rechterhand Luca Costali en een team gepassioneerde Italianen in de keuken laten wij de gasten zien, proeven en beleven hoe die gerechten van originele en verse Italiaanse producten écht horen te zijn. En dat het dan niet uitmaakt of je in Italië bij een trattoria eet of bij ons in het restaurant in Huizen. Die echte Italiaanse beleving creëren we met passie en liefde voor authentiek Italiaans eten.


Alles op onze menukaart is zelf gemaakt of wordt direct vanuit Italië geleverd. Van de vleeswaren en de kazen tot de verse truffels of huisgemaakte pasta’s, alles wordt geproduceerd met liefde en respect voor dieren, de natuur en Italiaanse traditie.

  LA CASINA Oude Raadhuisplein 12
1271 Huizen
belgio


Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala
Foto
ristoranti Osteria Briganti
Foto
ristoranti Restaurante Bigoli
Restaurante Bigoli es el nuevo concepto del Grupo Sale y Pepe. Ubicado en una de las calles con más ambiente de la ciudad de Alicante.
Foto
ristoranti LA TRATTORIA DA GIULIA

Pesce fresco e carne alla griglia

Foto
ristoranti LE MURA BISTRÒ DI DANILO DEL GROSSO

Piatti Tipici Romani & Pinsa Romana, Varietà di carne e pesce. Avvolto nel verde.