Benvenuto, welkom bij Ciao CiaoItaliaans specialiteitenrestaurant.
Ciao Ciao is sinds 2007 gevestigd aan het begin van de Rotterdamse Bergweg. Buurtbewoners zijn er kind aan huis en eigenaren Luciano en Marloes Cacopardo vierden er nog niet zo lang geleden hun eigen bruiloft.​​Hun culinaire thuis is een nostalgisch pand dat uit drie niveaus bestaat. Bij binnenkomst treft u als eerste de bar inclusief vitrine met dagelijks vers gemaakte antipasti aan. Achterin de zaak bevindt zich de keuken, in het souterrain. Via ramen in de wand kunt u de koks aan het werk zien. Ernaast leidt een trap naar de bovenverdieping met het intieme eetgedeelte dat de warme sfeer van Italië ademt.Ciao Ciao is een echte Italiaan. Eigenaar en tevens chefkok Luciano komt van oorsprong uit Sicilië en hij heeft zijn passie voor koken en de Italiaanse keuken van huis uit meegekregen. De andere koks en onze pizzabakster komen ook uit Italië.


De sfeer bij Ciao Ciao is ontspannen en gezellig. Marloes, die als één van de weinigen wel gewoon uit Nederland komt, leidt de bediening. Zij en Fabio zorgen ervoor dat u zich als gast heerlijk verwend zult voelen.

Echte Italiaanse delicatessen

De kwaliteit van Ciao Ciao komt het beste tot uiting in Italiaanse specialiteiten, zoals de vele soorten antipasti, vlees- en visgerechten. De gerechten zijn altijd afgestemd op het seizoen. In de winter staan wild, truffels en asperges op het menu. In de zomer oesters, mosselen en verse zeebaars ingelegd in zeezout.Voor zijn gerechten laat Luciano zich niet alleen beïnvloeden door de Siciliaanse keuken, maar door allerlei streken in Italië waarvan Rome en Florence waarschijnlijk het bekendst zijn. Zo is het draaien van pasta in een grote Parmezaanse kaas altijd een bijzonderheid, die je niet in elk Italiaans restaurant tegenkomt.

Er wordt regelmatig gevraagd naar het verrassingsmenu. Bovendien zeggen veel vaste gasten tegen Luciano: "Maak jij maar wat!" en leren zo de Italiaanse keuken steeds beter kennen.

Proeft u onze delicatessen en de sfeer zelf. U bent van harte welkom!

Leggi l'intervista di Eccellenze Italiane

  CIAO CIAO RISTORANTE PIZZERIA A Bergweg 94 BE
3036 Rotterdam
olanda
+31102655045
info@ciao-ciao.nl

ID ANTICONTRAFFAZIONE
N. 8024

Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala
Foto
ristoranti Ristorante Italia
Foto
ristorazione Albergo RoccaRanne UNA PERLA INCASTONATA IN UN TERRITORIO RICCHISSIMO
Foto
ristoranti Hostaria Il Desco

Dal 1954, in Via delle Terme 23/r a pochi passi dal Ponte Vecchio, esiste un luogo di ristoro dedicato alla preparazione di ricette toscane. Oggi si chiama “Hostaria il Desco” di Firenze ed è gestito dalla  nostra famiglia Francini e Margheri

Foto
ristorazione Osteria Del Filosso LEGAME CON IL TERRITORIO, VALORI DEL PASSATO E CONTAMINAZIONI MODERNE.