De winter is in volle gang en daar hebben wij onze kaart op aangepast. Ons menu is gevarieerd met gerechten uit het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan tartaar van runderhaas met koude pecorino fondue of getrancheerde zalm met een crème van venkel en gember. Natuurlijk begeleid door een heerlijke bijpassende wijn. Bent u een wijnliefhebber? Wij serveren wel 60 rode wijnen en 45 witte wijnen uit Italië. En natuurlijk tegen een vriendelijke prijs.Restaurant La Passione is een Italiaans Restaurant op het Noordeinde in Den Haag. Onze chefs, Charlotte Bellè uit Toscane en Claudio Cuko uit Lombardije,  koken met producten uit de streek waar zij geboren zijn. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten telen.


Op zoek naar een Italiaans restaurant in Den Haag? La Passione!

Onze chefs, Charlotte Bellè uit Toscane en Claudio Cuko uit Lombardije, koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze waren importeren wij zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!


“Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek”.

De pasta’s maken we zelf en we zijn trots op het resultaat. Daarom is het bij ons een aparte gang zodat de smaak van de pasta volledig tot zijn recht komt en niet wordt overheerst door de smaken van het hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht krijgt u daarom van ons en groente- en aardappel garnituur. Bekijk een impressie van onze gerechten!


Meer over La Passione.
La Passione is een Italiaans restaurant in Den Haag dat zich onderscheidt in de menukaart ten opzichte van andere Italiaanse restaurants. Naast onze verse gerechten hebben wij een exclusieve wijnkaart voor u samengesteld met voornamelijk Italiaanse wijnen. Ook met grotere gezelschappen (t/m 56 personen) kunt u in de exclusieve ambiance van La Passione genieten van uw feestelijke diner,lunch, catering, workshops,etc. Wij kunnen samen met u al uw wensen voor uw partij,vergadering (tijdens de lunch) of catering waarmaken en verzorgen, of dat nou een meer-gangen menu is, een gehele avond inclusief muziek, of een feest bij ons waar u het hele restaurant tot uw beschikking heeft. Graag tijdig reserveren.

ID ANTICONTRAFFAZIONE
N. 8506

Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala
Foto
ristoranti Ristorante Napoli

Chaque saison nous apporte ses merveilles et nous nous ferons un plaisir de les servir à votre goût.
Vous trouverez tous les renseignements sur nos spécialités, les suggestions en cours, quelques photos des lieux et nos diverses activités.
La nouvelle cuisine ouverte vous plongera au cœur de nos spécialités dans une ambiance chaleureuse et familiale.

Le restaurant est situé 46 avenue Chazal à 1030 Bruxelles.
Téléphone : +32 (0)2 733 22 52
Fermer le Lundi

– Salle de banquets, jardin, terrasse
– Capacité séminaires: 40 personnes
– Capacité banquets: 60 personnes

Foto
ristoranti Osteria Risico
Foto
ristorazione La Vera Pizza
Foto
ristoranti Bufalero - Carne al Fuoco Burger e Pizza

Orari di apertura:


Lunedi19:00 - 24:00
Martedi19:00 - 24:00
Mercoledi19:00 - 24:00
Giovedi19:00 - 24:00
Venerdi19:00 - 01:00
Sabato19:00 - 01:00
Domenica12:30 - 15:00
19:00 - 24:00