Benvenuti a Raimondi’s Villa Rozenrust; Siamo contenti! Wat zijn we blij!Leidschendam – Restaurant Raimondi’s Villa Rozenrust aan de Veursestraatweg in Leidschendam heeft maandagavond 6 oktober de Publieksprijs Restaurant van het Jaar 2014 in ontvangst mogen nemen. Deze werd uitgereikt door het Italië Magazine in het Hilton te Amsterdam.

Om in aanmerking te komen voor de titel moest de chef-kok van Italiaanse afkomst zijn, moest de kaart Italiaans zijn en een goede selectie Italiaanse wijnen bevatten en moest de keuken gebruikmaken van verse ingrediënten en Italiaanse producten.

Er waren twee prijzen te vergeven, een juryprijs en een publieksprijs. Ristorante Segugio aan de Utrechtsestraat in Amsterdam werd verkozen tot Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2014. Maar Raimondi’s Villa Rozenrust ontving de publieksprijs omdat het met overweldigende meerderheid door de lezers van Italië Magazine was voorgedragen.

Lekker uit eten, uitgebreid tafelen met vrienden of familie, een romantisch diner, een feestje of verjaardag of een belangrijk zakelijk diner: in het restaurant van Raimondi’s Villa Rozenrust kunt u voor alles terecht.

In ons sfeervolle restaurant met romantische serre serveren wij u steeds wisselende gerechten en specialiteiten. Zonder menukaart. Zo kunt u van alle gerechten genieten en proeven hoe een Italiaanse maaltijd met liefde bereid, zonder moeten kiezen. Sommige van die gerechten zijn zelfs overgedragen van oma op moeder op dochter en zoon.

Laat u dus verwennen en verrassen door onze fantasierijke, traditionele Italiaanse keuken met diverse warme en koude antipasti, huisgemaakte pasta’s, vis- en vleesgerechten. De wijnen die wij u daarbij serveren -afkomstig van grote en kleine wijnhuizen- zijn door onszelf geselecteerd en geïmporteerd. In een echt Italiaanse ambiance en met de gastvrijheid van onze familie bezorgen wij u een gezellige avond uit. U bent van harte welkom.

  RAIMONDI'S VILLA ROZENRUST Veursestraatweg 104
2265 Leidschendam
olanda
0031702207581
info@villa-rozenrust.nl

ID ANTICONTRAFFAZIONE
N. 6412

Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala
Foto
ristoranti Cucina Di Gio Restaurant

Voor een eerlijke, verfijnde Italiaanse keuken moet je bij Cucina Di Giò zijn. Hoewel afkomstig van Calabrië, kiest Giovanni voor een bredere Italiaanse keuken, met verse producten en eigen bereidingen. De menukaart volgt de typische structuur met antipasti - primi piati - secondi piati, maar laat je zeker ook eens verrassen door het Pastamenu of de verrassingsmenu's. Ontdek zeker ook de specialiteiten tagliata di manzo en grilata di pesca misco, de uitgebreide wijnkaart met meer dan 300 eerlijke referenties en de speciale gin-tonic kaart. Je kan hier op de middag terecht voor de Italiaanse klassieke lunch met een volledig aangepaste lunchkaart die enkel 's middags geld aan zeer schappelijke prijzen . 's Avonds en in het weekend kan je genieten van een uitgebreidere, seizoensgebonden gastronomische kaart in een gezellige sfeer. Aarzel dan niet langer en reserveer jouw tafel in Cucina di Gio vandaag nog: 089 84 21 06

Foto
ristoranti Pizzeria La Rusticana

Orari di Apertura

LUNEDI: 12,00 / 14,00        18.30 / 22,30

MARTEDI: CHIUSO

MERCOLEDI: 12,00 / 14,00   18,30 / 22,30

GIOVEDI: 12,00 / 14,00        18,30 / 22,30

VENERDI: 12,00 / 14,00       18,30 / 22,30

SABATO: 12,00 / 14,00        18,00 / 22,30

DOMENICA: 12,00 / 13,30    18,00 / 22,30

CHIUSO A PRANZO L' ULTIMA DOMENICA DI OGNI MESE.

Foto
ristoranti La Terrazza Ristorante Pizzeria Napoletana

L'unica con la vera pizza napoletana a Mediglia!

Foto
ristoranti I 4 Mori Pizzeria - Street Food

Dedizione passione crederci con tutte le nostre forze i 4 mori sono questo grazie a tutti voi.