getCompanyVOById(10077883)
Enoteca Vecchia Pretura
DEBUG 1

Enoteca con cucina casalinga e cocktail lab
  Enoteca Vecchia Pretura Via Verdi 7
33033 Codroipo (UD)
italia


Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala
Foto
ristoranti Porta Nuova - Pizzeria e Cucina Italiana
El Restaurant Pizzeria Porta Nuova ofereix des dels seus inicis en 2009, una selecció del millor menjar italià, tant tradicional com d'avantguarda. Es troba situat en una tranquil·la zona de Premià de Mar, prop de la platja i disposa d'una assolellada terrassa així com d'un menjador modern alhora que acollidor.

En el Restaurant Pizzeria Porta Nuova servim menús diaris i disposem d'una carta en la qual es reflecteixen tots els sabors de la millor cuina italiana com a pizzes artesanals, pastes fresques, amanides, carns i peixos, postres totalment casolanes i productes típics de la nostra terra. També solem organitzar cada cert temps menús de degustació i preparem menjar per portar.


Ingredients frescos i naturals i l'afecte amb el qual preparem els nostres plats, fan que venir a Porta Nuova es converteixi en una grata sorpresa que transporta als nostres clients a la Itàlia més genuïna i tradicional.


Foto
ristoranti Il Becco
Foto
ristoranti Tanto Pe Magnà
Trattoria romana aperta a pranzo e a cena. Troverai la vera cucina casareccia fatta solo con prodotti di prima qualità! Consigliata la prenotazione.

Foto
ristorazione BIKER'S BAR CINECATERING

Ristorante & Catering